ΕΠΙΤΟΙΧΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΡΜΑΡΙΑ
Τα επίτοιχα μεταλλικά ερμάρια της σειράς KB και KBΣ είναι στεγανά με βαθμό στεγανότητας IP 54 κατά Ε.Ν. 6029 και φέρουν σήμανση CE. Είναι κατασκευασμένα από λαμαρίνα DKP πάχους 1.25mm και η πλάτη στήριξης των υλικών από γαλβανιζέ λαμαρίνα, πάχους 1.5mm. Μεγάλη γκάμα διαστάσεων, από 220x300x170mm έως 700x1200x250mm και πάνω από 35 διαθέσιμα μεγέθη. Λόγω της συμβατότητας των διαστάσεων και των πλευρικών ανοιγμάτων, είναι εφικτοί πολλοί συνδυασμοί.
ΕΠΙΤΟΙΧΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΜΑΡΙΑ ProBox
Η νέα σειρά συναρμολογούμενων κιβωτίων Probox της “Κ.Υ.ΒΑ” , έρχεται να καλύψει τις ανάγκες για εύκολη συναρμολόγηση και τοποθέτηση σε εγκαταστάσεις εσωτερικών χώρων. Το πλαίσιο του κιβωτίου μπορεί να συναρμολογηθεί μετά την καλωδίωση, έτσι η εργασία του ηλεκτρολόγου είναι ευκολότερη εφόσον ο πίνακας είναι ανοικτός και προσβάσιμος από κάθε πλευρά. Το εσωτερικό του κιβωτίου είναι πλήρως προσαρμόσιμο σε κάθε δυνατή εφαρμογή. Οι ράγες μπορούν να τοποθετηθούν έτσι ώστε η μεταξύ τους απόσταση να είναι 150, 175 ή 200mm, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται βέλτιστη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου. Με το νέο σύστημα ράγας αλουμινίου της “K.Y.BA.”, μπορούν να τοποθετηθούν υλικά διαφορετικού ύψους στην ίδια ράγα. Επίσης, υπάρχει και η επιλογή επίπεδης πλάτης στήριξης υλικών. Στις μεγαλύτερες διαστάσεις τις σειράς ProBox της “K.Y.BA” μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια και κάθετα χωρίσματα που επιτρέπουν την διαίρεση του πίνακα σε διαμερίσματα. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ένα διαμέρισμα για τον γενικό διακόπτη και το άλλο για το ραγοϋλικό. Η εξωτερική εμφάνιση του κιβωτίου είναι πολύ προσεγμένη αλλά και διακριτική, με μειωμένες εξωτερικές διαστάσεις. Συνοψίζοντας τα παραπάνω, μπορούμε να πούμε ότι τα κιβώτια ProBox της “K.Y.BA” είναι η ιδανική επιλογή για εγκαταστάσεις εσωτερικών χώρων, αφού συνδυάζουν εύκολη εγκατάσταση και συναρμολόγηση, μεγάλη ευελιξία και άρτια εξωτερική εμφάνιση.
ΜΕΤΑΛΟΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕΙΡΩΝ ΙP 43
Ο κορμός του κιβωτίου είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο, ενώ το πάνω και κάτω μέρος, όπως και η πόρτα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό.
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ IP 55
Στεγανά πλαστικά κιβώτια κατάλληλα για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους.
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΠΕΔΙΑ IP 43
Τα επιδαπέδια συναρμολογούμενα πεδία τύπου “K.Y.BA.” αποτελούν μια από τις πλέον δοκιμασμένες λύσεις στην κατασκευή ηλεκτρικού πίνακα.